Reisverhaal «Eindelijk is het zo ver»

The Big Trip | België | 0 Reacties 14 September 2018 - Laatste Aanpassing 14 September 2018

Eindelijk is het zo ver, ik vertrek op wereldreis! Ik heb mijn vertrek 2 weken moeten uitstellen vanwege een stressfractuur aan mijn voet. Maar morgen pak ik mijn rugzak en begin ik aan mijn reis rond de aardbol. Hoe lang ik juist zal wegblijven weet ik nog niet. Ik zal naar huis terugkeren wanneer ik er klaar mee ben, of wanneer het geld op is. Wat ik wel kan zeggen is dat ik maximum een jaar de tijd heb. Daarna word ik als deserteur aanzien.

Hoe meer mensen ik vertelde over de reis die ik ging maken hoe vaker ik de volgende vraag kreeg: "Heb je geen blog waar we je kunnen volgen?" Hoewel ik dit eerst niet van plan was, lijkt het me nu toch een goede manier om mijn vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn avonturen. Ik zal proberen om hier regelmatig updates te posten. Maar ik ben verre van een getalenteerd schrijver, dus vergeef me op voorhand taal- en schrijffouten die ongetwijfeld zullen volgen. 

Ik zal aan mijn reis beginnen in Egypte. Dit zal echter maar een korte stop in Caïro zijn, vooral om de Piramides te bezoeken. Daarna vlieg ik door naar China om in Peking pas echt aan mijn reis te beginnen. Ik zal door China reizen richting Zuidoost-Azië, van daaruit naar Nieuw-Zeeland vliegen en daarna verder naar Zuid-Amerika. Ik doe dit hoofdzakelijk alleen, al krijg ik onderweg regelmatig bezoek van vrienden die telkens voor een paar weken zullen meereizen.

Met de rugzak een wereldreis maken begon als een cool maar vaag idee. Dat idee bleef plakken en veranderde in een droom. Die droom veranderde in een plan. En vanaf morgen wordt mijn droom werkelijkheid.

 

 

 

 

Fotoalbums van België

The big trip (1)

14 September 2018 | The Big Trip | België | Laatste Aanpassing 14 September 2018

  • Ik ga op reis en ik neem mee

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking